Invitation til årets sommerfest lørdag den 26. august – ses vi? | Omegnens fritidshaveforening

Omegnens fritidshaveforening

OF Harrestrup

← Tilbage til nyheder

Invitation til årets sommerfest lørdag den 26. august – ses vi?

Udgivet den 12. august 2023

Sommeren og sæsonen går på hæld, og Festudvalgets medlemmer er begejstrede for at invitere jer alle til årets højdepunkt – vores årlige sommerfest! Det bliver en uforglemmelig aften fyldt med sjov, fællesskab og gode minder.

Dato: Lørdag den 26. august 2023
Tid: Kl. 16 – ca. 00
Sted: Valhalla, Frejavej

Vi har arbejdet hårdt på at skabe en begivenhed, der bringer vores forening endnu tættere sammen. Sommerfesten vil være en fantastisk lejlighed til at lære nye ansigter at kende, styrke gamle venskaber og fejre det vidunderlige fællesskab, vi deler.

Hvad kan I forvente:

Kl. 16.00. Velkomst med kaffe og kage

Der vil være hygge og fri leg. Medbring gerne selv aktiviteter til børn og barnlige sjæle: Kridt, hinkesten, sjippetov, tegne/male ting, hulahopringe, brætspil o. lign.

Kl. 17.30. Grillen bliver tændt. Medbring selv ting til grillen og diverse tilbehør. Der er service i Valhalla.

Kl. 20.00. Krølle Eriks band spiller Blues/rock.

Kl. 00.00. Festen slutter

Vi opfordrer alle til at blive en del af denne festlige aften – tag gerne din nabo med. Dette er også en chance for vores nye medlemmer at blive en del af vores skønne fællesskab.

For at hjælpe os med at arrangere den bedst mulige sommerfest, bedes I venligst bekræfte jeres deltagelse senest den 18. august 2023 kl. 12 ved at tilmelde jer til Else på mail: elselevy@gmail.com. Dette vil hjælpe os med at sikre, at der er grillplads, drikkevarer og sjov for alle.

Vi ser frem til at se jer alle til en strålende aften under sommerens stjerner! Lad os skabe minder sammen og fejre det fantastiske fællesskab, vi er en del af.

NB:  Vi har stadig brug for frivillige til at bage nogle kager, klargøring til festen og oprydning. Har du tid og lyst til at bidrage med lidt arbejdskraft til dette fælles arrangement, må du meget gerne kontakte Else på: elselevy@gmail.com

Festudvalgt 2023:
Else
Ada
Mathias
Joan

 

Skriv et svar